Bitcoin haalt Facebook in, „Makes Sense“ zegt Winklevoss

„Logisch dat een geldnetwerk waardevoller zou zijn dan een sociaal netwerk“, zei Cameron Winklevoss op wat een opmerkelijk moment moet zijn voor de tweeling.

Nadat ze $ 65 miljoen hadden gewonnen door Facebook aan te klagen, kochten ze in 2013 voor $ 11 miljoen aan bitcoin

Ze werden toen uitgelachen, maar de geschatte 100.000 Bitcoin Code is nu meer dan $ 4 miljard dollar waard, aangezien de tweeling uiteindelijk wordt gerechtvaardigd met bitcoin die de marktkapitalisatie van Facebook overtreft.

De marktkapitalisatie van Bitcoin, januari 2021

De marktkapitalisatie van Facebook is momenteel $ 765 miljard, terwijl bitcoin is gestegen tot $ 768 miljard, waarbij het geldnetwerk voor het eerst het sociale netwerk inhaalt.

Mark Zuckerberg van zijn kant probeert sinds 2018 betrokken te raken bij crypto , en in 2020 een visie op een winkel op elk instagram dat via crypto kan worden verhandeld.

Zijn Weegschaalproject heeft echter intensieve politieke aandacht gekregen, en het is onduidelijk of het zal worden gelanceerd.

De tweeling aan de andere kant voegde zich bij de bitcoin-menigte in plaats van te proberen hun eigen te creëren, en nu zeven jaar later wonnen ze meer dan alleen een rechtszaak.